Kerrock objave

Vstopite v novo dobo Kerrock materiala

Vstopite v novo dobo Kerrock materiala

Kerrock prinaša svežino z naborom novosti.

Po letih pričakovanja in razvoja je končno tu – s ponosom predstavljamo našo najnovejšo kolekcijo barv, umivalnikov in kopalniške opreme! Trenutek, ki so ga notranji oblikovalci, arhitekti in ljubitelji vrhunskih materialov nestrpno pričakovali. Kerrock je pripravljen navdušiti z inovacijami, ki bodo preoblikovale vsak prostor.

Nova dimenzija plošč Kerrock

Velika novost Kerrocka je možnost izdelave plošč do širine 1600 mm, kar omogoča še večjo prilagodljivost in inovativnost pri oblikovanju.

 

Nova barvna paleta Kerrock – svežina in eleganca

Po letih skrbnega raziskovanja in razvoja smo ustvarili nove barvne kolekcije, ki bodo prinesle revolucijo v notranje oblikovanje:

Uni: Te barve prinašajo svežino in subtilno eleganco v vsak prostor. Pastelne nianse so popolne za ustvarjanje sproščujočih in prijetnih ambientov, ki pomirjajo in navdušujejo.

Terrazzo in Granit: Klasične in večne barve. Terrazzo in granitni vzorci prinašajo občutek trdnosti in prestiža, idealni za tiste, ki cenijo brezčasno lepoto in trajnost.

Natur kolekcija: Nova skupina Natur barv prinaša čar naravnega marmorja in lesnih dekorjev. Te barve združujejo naravno estetiko z vrhunsko funkcionalnostjo, omogočajo ustvarjanje toplih in prijetnih prostorov z organskim pridihom.

Kerrock ECO – Trajnostna Inovacija je končno tukaj

Po letih razvoja z veseljem predstavljamo 4 nove Kerrock ECO barve, ki vsebujejo odpadne Kerrock plošče. Te trajnostne barve so popolna izbira za vse, ki želijo združiti estetiko in ekološko zavest v svojih projektih. Zmanjšanje odpadkov in spodbujanje trajnostne uporabe materialov sta zdaj dosegljiva s Kerrock ECO.

 

Umivalniške sklede, umivalniki, umivalniki po meri, kuhinjski umivalniki – pričakovane novosti

Končno so tu! Naše sklede niso le funkcionalne, ampak tudi estetsko dovršene, omogočajo različne kombinacije in prilagoditve, ki se prilegajo vsakemu prostoru. Sklede prinašajo svežino in inovativnost v kopalniškem in kuhinjskem oblikovanju.

 

Kerrock zdaj ponuja tudi kopalniško opreme

Svojo ponudbo smo razširili tudi na kopalniško opremo, ki vključuje kopalne kadi, tuš kadi in tuš stebre. Ta oprema združuje vrhunski dizajn, kakovost in funkcionalnost, kar zagotavlja, da bodo vaši kopalniški prostori postali oaze udobja in elegance. Kerrock zdaj ponuja kopalniško opremo, ki izpolnjuje najvišje standarde sodobnega življenja in estetskih zahtev v kopalniškem prostoru.

Nova celostna podoba spletne strani Kerrock in novi generalni katalog

Poleg tega smo prenovili našo spletno stran, ki zdaj ponuja izboljšano uporabniško izkušnjo in dostop do številnih informacij. Prav tako smo izdali nov generalni katalog, ki celovito prikazuje vse naše izdelke in rešitve, ter omogoča enostavno iskanje in pregledovanje.

 

Po pričakovanju in prizadevanju, je Kerrock končno tu z novo kolekcijo. Zavezani inovacijam, trajnosti in brezčasni estetiki, Kerrock ponuja rešitve, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše uporabnike. Ne glede na to, ali prenavljate dom ali ustvarjate nov projekt, nudimo vse, kar potrebujete za izjemne rezultate.

Za več informacij preglejte našo spletno stran ali se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri najboljših rešitev za vaše potrebe.

Kerrock. Neskončna moč domišljije.

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH