Kerrock objave

Kerrock širi horizont: Nove dimenzije in debeline

Kerrock širi horizont: Nove dimenzije in debeline

Kerrock predstavlja novo dimenzijo in nove debeline, s čimer širi svojo ponudbo in omogoča še večjo prilagodljivost pri oblikovanju prostorov.

Nova Dimenzija: 3600 x 1520 mm

Nova plošča velikosti 3600 x 1520 mm je zasnovana z mislijo na povečanje fleksibilnosti in možnosti uporabe. Ta dimenzija je idealna za velike, enotne površine, kjer je potrebna večja širina brez dodatnih spojev.

Ostale Standardne Dimenzije

Poleg nove dimenzije, Kerrock še naprej ponuja svoje standardne velikosti plošč, ki so že dolgo priznane po svoji kakovosti in vsestranskosti:

 • 3600 x 760 mm
 • 3600 x 930 mm
 • 3600 x 13500 mm

 

Nove Debeline

Kerrock poleg novih dimenzij uvaja tudi dve novi debelini plošč – 4 mm in 9 mm. Te nove debeline omogočajo še večjo prilagodljivost in raznolikost uporabe:

 • 4 mm: 3600 x 760, 3600 x 1350 mm. Barvne skupine: UNI LIGHT
 • 9 mm: 3600 x 760, 3600 x 1350 mm. Barvne skupine: UNI LIGHT, UNI DARK, GRANIT, METALIC, NATUR, MARBLE (samo pri 3600 x 760 mm)

 

Ostale standardne debeline, ki so že dobro znane in priljubljene pri uporabnikih, ostajajo na voljo:

  • 6 mm
  • 12 mm
  • 18 mm

 

 

Barvne skupine glede na dimenzijo in debelino

Kerrock ponuja širok nabor barvnih skupin, ki so odvisne od dimenzije in debeline plošč. Manjše plošče so na voljo v različnih debelinah in vključujejo barvne skupine, kot so UNI LIGHT, UNI DARK, GRANIT, METALIC, NATUR, MARBLE, TERRAZZO, LUMINACO, LUMINO, EASY SHAPING, KERROCK MF in MIDNIGHT BLACK. Srednje plošče ponujajo debeline z barvnimi skupinami UNI LIGHT in UNI DARK. Večje plošče so na voljo v različnih debelinah z barvnimi skupinami, podobnimi tistim pri manjših dimenzijah. Največje plošče so na voljo v eni debelini in barvi 108. Ta raznolikost omogoča večjo prilagodljivost pri oblikovanju prostorov.

Nova dimenzija 3600 x 1520 mm in novi debelini 4 mm ter 9 mm prinašajo svež veter v paleto Kerrockovih izdelkov. Z dodatnimi možnostmi, ki jih te večje plošče in različne debeline ponujajo, lahko oblikovalci in arhitekti razširijo svoje kreativne meje ter ustvarijo še bolj impresivne in funkcionalne prostore. Z nenehnim razvojem in inovacijami Kerrock dokazuje svojo zavezanost k odličnosti in zadovoljevanju potreb svojih strank po vsem svetu.

Kerrock: Fleksibilnost v vsaki dimenziji in debelini.

 

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH