Kerrock objave

Kerrock barvni trendi za leto 2024

Kerrock barvni trendi za leto 2024

Panton barva leta 2024, Peach Fuzz

 

Podjetje Pantone, specialist za barve, je za barvo leta 2024 razglasilo Peach Fuzz, nežno oranžno barvo, ki je bila izbrana kot izraz hrepenenja po skupnosti in prijetnosti v negotovih časih.

Leatrice Eiseman, izvršna direktorica Pantone Color Institute , komentira: »Pri iskanju odtenka, ki odraža naše prirojeno hrepenenje po bližini in povezanosti, smo izbrali barvo, ki izžareva toplino in sodobno eleganco. Odtenek, ki odmeva s sočutjem, nudi otipljiv objem in brez truda povezuje mladostno z brezčasnim.«

 

Kerrock barva, Salmon

 

Tudi med Kerrock barvami lahko zasledite podobno različico barve leta 2024. S Kerrock barvo Salmon imate še več svobode pri ustvarjanju trendovskega in harmoničnega okolja v vašem domu ali pisarni. Barva Salmon je prav tako prefinjena barva, ki povzema sočnost in elegance barve Peach Fuzz. Barva vzbuja bližino in povezanost s toplino in sodobno eleganco, kar je tisto, kar nam je pri barvi Kerrock všeč.

Primer Kerrock barve Salmon kot stenska obloga, v kombinaciji z lesnimi dekorji

Kako uporabiti Kerrock barvo v prostoru?

Leto 2024 je idelano, da prenovite svoj dom ali prostor z uporabo takih odtenkov. Lahko jih uporabite kot barvo stenske obloge, kuhinjskega pult ali pa izberete umivalniško skledo v tej barvi.

Leto 2024 predstavlja idealno priložnost za prenovo vašega doma ali prostora z uporabo osvežujočih odtenkov, kot je na primer Kerrock Slamon. Te barve lahko izkoristite na različne načine, da ustvarite harmonično in privlačno okolje. Razmislite o uporabi tega nežnega odtenka kot barve stenske obloge, ki bo prostoru dodala toplino in pomirjujočo atmosfero.

Salmon se prav tako odlično poda kot izbira za kuhinjski pult, saj lahko dodaja subtilno eleganco in svežino prostoru.
Če želite dodati pridih sofisticiranosti in topline v kopalnico, razmislite o izbiri umivalniške sklede v tem osupljivem odtenku breskve. S tem boste dosegli ne le estetsko dovršenost, temveč tudi ustvarili prostor, ki bo oddajal občutek umirjenosti in udobja.

Uporaba Kerrock barve Salmon na pultu v cvetličarni

 

Samostoječa luč v Kerrock barvi Salmon

Kuhinjski pult v Kerrock barvi Salmon

Kerrock Salmon ni le barva, je izrazito doživetje, ki lahko preoblikuje vaš dom v prijeten in vabljiv prostor za vsakodnevno življenje.

Sledi trendom in izberi Kerrock.

Reference:

  • r.uumz: www.instagram.com/r.uumz/ 
  • Daria Slushaeva: www.instagram.com/dariasluu/
  • dina_de: www.instagram.com/dina_de/

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH