Kerrock objave

Kerrock v arhitekturi

Kerrock v arhitekturi

Neprecenljive prednosti za vaše naslednje projekte.

Da bi bili zagotovljeni optimalni rezultati na vseh ravneh, pri Kerrocku natančno spremljamo vsak korak projekta. Skupaj z arhitekti kot kreatorji prostora in idej igramo ključno vlogo od prvega načrta do zadnje kontrole kakovosti.

Kerrock je kompozitni material, ki ima številne prednosti za arhitekte. Nekatere prednosti, ki jih lahko izpostavimo, so:

Estetska privlačnost

Kerrock ima edinstven videz, ki ga je mogoče prilagoditi in oblikovati v različne barve, oblike in teksture. To omogoča arhitektom, da ustvarijo privlačne in vizualno privlačne površine za različne projekte.

 

Trajnost

Kerrock je izjemno trpežen material, ki lahko prenese veliko obremenitev, odporen je na zunanje vplive in se ne obrablja hitro. Zaradi tega je zelo primeren za uporabo v javnih prostorih, kjer je potrebna visoka odpornost na obrabo.

 

Enostavna obdelava

Kerrock se lahko enostavno reže, oblikuje in polira, kar olajša obdelavo in prilagajanje materiala glede na specifične zahteve arhitekturnega projekta.

 

Higienski

Kerrock ima gladko površino, ki omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar je še posebej pomembno v javnih prostorih, kot so bolnišnice, restavracije in hoteli.

Enostavno vzdrževanje

Kerrock ne zahteva rednega vzdrževanja ali popravil, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja na dolgi rok.

 

Okolju prijazen

Kerrock je trden in okolju prijazen material, ki je sestavljen iz razmerja boksita, aluminijevega hidroksida in polimernega veziva na bazi akrila. Je primeren za stik z živili, omogoča večkratno recikliranje ter ne vsebuje hlapljivih organskih snovi. Poleg tega ima dolgo življenjsko dobo in je narejen iz lokalnih surovin, kar zmanjšuje njegov vpliv na okolje. Kerrock lahko enostavno preoblikujemo v različne izdelke.

 

Izbirajte med 92 barvami

Poleg vseh drugih prednosti, lahko izbirate med 92 različnimi odtenki. To omogoča oblikovalcem, da izberejo pravo barvo za svoj projekt, ki se bo popolnoma ujemala s preostalo notranjo ali zunanjo opremo.

 

Vse te prednosti omogočajo arhitektom, da ustvarijo edinstvene, funkcionalne in trajnostne arhitekturne projekte, ki so hkrati tudi vizualno privlačni in okolju prijazni.

Navdušite. Vzbudite pozornost. Izstopajte.

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH