Kerrock objave

KERROCK PREDSTAVLJA NOVO KOLEKCIJO UMIVALNIŠKIH SKLED

KERROCK PREDSTAVLJA NOVO KOLEKCIJO UMIVALNIŠKIH SKLED

KERROCK PREDSTAVLJA NOVO KOLEKCIJO UMIVALNIŠKIH SKLED 

Opremite svojo kopalnico z novimi umivalniškimi skledami iz Kerrocka.

Oblike, ki v prostoru ustvarijo harmonijo

Kopalnica že dolgo ni več zgolj prostor za vzdrževanje osebne higiene. Kopalnica je postala umetnost. Funkcionalna umetnost. In kerrock je umetnik z izkušnjami. Izbira umivalnika je ključni dejavnik, ki naredi kopalnico bolj privlačno. Čudoviti kosi novih Kerrock umivalnikov so pomembni del celostne estetske podobe kopalnice, ki ustvarijo atmosfero in kopalnici dajo izrazit karakter.

Umivalnika Soft in Lux dajeta kopalniškem pohištvu Kolpasan svežino. Z mehkimi, tankimi linijami ovalnih umivalnikov razbijajo mrežo ravnih linij in vpeljujejo lahkotnost, igrivost, celo domišljavost. Izbirate lahko med štirimi umivalniki, ki omogočajo izbiro med različno dimenzijskimi umivalniki po vaši želji.

Drzna eleganca

Estetika je v kopalnici morda celo na prvem mestu. Umirjeni barvni toni ustvarjajo prijetno vzdušje. Trenutno so zelo priljubljeni svetlejši barvni odtenki, pa tudi njihovo popolno nasprotje – na primer črna barva v kombinaciji z lesom.

V podjetju smo oblikovali poseben dizajn umivalnikov DEMI in ODA, ki z mehkimi linijami tvorijo videz brezčasne elegance in dajo kopalnici osupljiv videz. Umivalnik Oda je v kombinaciji z lesenim dekorjem (pohištvom) prava atrakcija za sodobne kopalnice. Dvojni umivalnik Demi postavljen na pultu črnega marmorja deluje elegantno in je prava stilska izbira za popestritev vaše kopalnice.

Tiha klasika z moderno drznostjo

Kreativnost in oblikovanje v našem podjetju ne počiva. Oblikovali smo dovršen umivalnik, ki je vgrajen v pohištvo. Velikost in oblika sta primerna za dve osebi. V primeru da vam vgrajen umivalnik ni všeč, imamo na voljo tudi umivalnik Gloria V-UN, katerega postavite na pohištvo.

 

Trajno in trpežno

Namen Kerrocka je, da nas spremlja in nam služi več let in ga zaradi dotrajanosti ali poškodb ne bo treba zavreči že po kratkotrajni uporabi. Leseni dekor daje toplino kopalnici, umivalnik Ariana v beli barvi pa kontrast. Lahko izbirate med dvema dimenzijama. Za večje družine, priporočamo uporabo dvojnih umivalnikov.

Umivalnik, pripravljen za montažo na zid

Želite bolj prostorno kopalnico, brez prostora za shranjevanje vseh nepotrebnih stvari, ki se vam skozi leta samo kopičijo? V podjetju smo za vas oblikovali umivalnik Trinity, ki je pripravljen za montažo na zid. Ustvari občutek večje kopalnice.

Umivalnik Trinity lahko naročite v dveh dimenzijah. Če ga želite skombinirati drugače, smo za vas oblikovali umivalnik Trinity, ki je vgrajen v kopalniški pult.

Prednosti Kerrock umivalnika so predvsem uporabnost, odpornost, enostavno čiščenje, lep videz in oblikovalske možnosti in so več kot dobri razlogi za izbiro umivalnika.

Kerrock, rojen, da premaga povprečje!

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH