Kerrock objave

KERROCK ŽE 30 LET

KERROCK ŽE 30 LET

30 LET USPEHA

 

Leta 1991 se je zgodila velika prelomnica v Kolpini zgodovini. Rodil se je Kerrock! Material, ki je podoben marmorju ali granitu, neporozen in topel. Obdeluje se ga kot les, ima lastnosti kamna, možno ga je žagati, brusiti, polirati, lepiti. Ker gre za homogen material, obarvan v masi, je preprosto odstraniti tudi razne poškodbe, kot so praske ali ožganine. Začetki so bili težki, saj ljudje niso poznali takšnega materiala. Začeli smo z izdelovanjem točilnih pultov v gostilnah. Nekaj bifejev, prvi je bil v Termah Dolenjske Toplice, smo opremili s tovrstnimi pulti po nižji ceni, da smo si pridobili skromne reference. Prvi komentarji so bili, »Kamor grem, vidim kerrock«.

Delali smo izpeljanke iz kerrocka, razvijali lepilo za lepljenje materiala, samougasljive fasadne plošče, antibakterijski kerrock. Na trg smo dali različne barve kerrocka, marmorni efekt, granit, teraco.  Kakšen razmah je doživel kerrock, pove tudi to, da smo začeli s štirimi barvami, danes pa ga izdelujemo v 99 različnih barvah. Vztrajnost in strokovno nastopanje na tržišču se nam je obrestovalo.

 

Danes, po tridesetih letih, Kerrock sodi v višji cenovni razred in je nepogrešljiv v mnogih domovih, hotelih, restavracijah, bolnišnicah in še kje. Skratka, sprejeli so ga tako arhitekti kot kupci doma in v tujini.

 

Kerrock lahko uporabite kjer koli si zamislite

Kerrock se uporablja tako v notranjosti kot v zunanjosti. V zaprtih prostorih se uporablja predvsem v mokrih prostorih, kot so javna stranišča, kuhinje, kopalnice, recepcije in hoteli. Na prostem se uporablja predvsem kot obloga za prezračevane fasade, ob bazenih, ob morju in v poletnih kuhinjah. Vse bolj pogosto se uporablja tudi nova antibakterijska formula Kerrock+, katera ne omogoča rasti bakterij in ostalih mikroorganizmov na površini. Vsebuje antibakterijsko sredstvo, ki uničuje bakterije na površini in s tem razkužuje površine. Zato je zelo primeren in uporaben za delovne površine v medicini in pripravi živil.

 

Do danes si je podjetje zgradilo močan, globalen ugled, ki temelji predvsem na izkušnjah, stalnih izboljšavah in inovativnih pristopih. Prizadevanje podjetja Kolpa je usmerjeno v reševanje izzivov svojih strank s proizvodnjo vrhunskih izdelkov. Izdelkov, ki navdušijo z estetskimi in tehničnimi lastnostmi. Podjetje z nenehno osredotočenostjo na vaše potrebe ustvarja polje zaupanja v izdelke, partnerstvo in dolgoročen uspeh.

Kerrock, 30 let neskončne domišlije

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH